Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Slideshow

17.mai kortesje Finnsnes og Sørreisa

Brann og Redning i Senja kommune med Erik Jensen i spissen, inviterer ACC Målselv til å delta på kortesje på 17 mai. Det blir tilsvarende som i 2020, men med strengere krav til smittevern enn hva som ble utført i fjor.

 

Oppmøte på Botnhågen m.Byggesystemer/Nordic Last Buss AS kl. 1030 (senest 10.45) slik at vi er klare til å kjøre kl.11.00. Blålys etatene samles v.Byggesystemer og kjører først. Vi stiller opp langs veien slik at vi følger tett på når alle større kjøretøy og Blålysetaten er kommet ut fra Byggesystemer.
Kortesjen følger så tett på og nedover til Finnsnes etter gammelveien.
Foreløpig plan er at vi kjører til parkeringsplassen utenfor Biltema der det vil bli oppstilling.
Folkebladet skal være tilstede å filme. Kl. 1200 spilles Nasjonalsangen.

Alle skal holde seg i bilen når vi har stopp, både på Finnsnes og i Botnhågen. MÅ du forlate bilen skal man bruke munnbind, og man skal ikke stå i større grupper. Nasjonale anbefalinger er  at man ikke skal blande folk fra forskjellige kommuner og holde 1 m avstand.

Husk smitteverntiltak gjelder.

 

Etter Nasjonalsangen starter vi opp og kjører opp Smørhusbakken og kommer ut med REFA, til Trollvik skole, før kortesjen snur og kjører over brua til Silsand. Kortesjen snur ved bensinstasjonen Best, før returen går via sentrum og tilbake til Botnhågen.
Det er viktig når vi kjører kortesjen at vi holder farten og tett sammen så der ikke kommer mye stans bak i kortesjen og at andre kommer inn i toget som i fjor. Ingen stopp for å slippe andre inn eller vinke til naboer og venner :) Om noen må forlate kortesjen må påfølgende biler/kjøretøy være snar å tett igjen hullet.

 

Alle fra klubben som skal delta må registrere seg enten med å skanne denne QR -kode og legge inn info om sjåfør og dem så er med i bilen eller sende SMS

 

til 2266

GJEST 2046 Fornavn Etternavn (skriv hvor mange du har med i bilen, f.eks GJEST 2046 Jens Jensen, 3 passasjere)

:

Ditt mobilnummer vil bli registrert og lagret i 14 dager og vil bli utlevert til kommunen om det skulle oppstå smittetilfeller 17.mai.

Så pynt bilen din å bli med på feiring på Nasjonaldagen, husk å registrer deg å dine passasjerer slik at vi vet hvor mange biler det skal lages plass til i kortesjen :)

SØRREISA KOMMUNE:

Kjøretøytog gjennom kommunen

16.00: Avgang fra sentrum Oppstilling i sentrum kort tid før.
Vi vil oppfordre alle til å bli i kjøretøyene ved oppstilling, og gjerne kjøre sammen. Lag god 17. maistemning ved å festpynte både folk og kjøretøyene. Ta gjerne bilde og del på instagram #søttendemaiisørreisa og på Facebook.
Toget ledes av politi og ordfører, og går samme rute som i fjor; Skøelv, opp Skøelvdalen, videre til sentrum og inn Sørsiveien. Krysser elva og kjører Nordsiveien tilbake til sentrum. Deretter går toget til Hemmingsjord og her løses det opp, men med mulighet til å fortsette til Reinelv.

Treffprogram

Treffprogram Vet du om noe treff som bør komme på lista for 2023? meld inn til oss så skal vi få det ut her..

Facebook-profil

Count per Day

  • 55Visninger i dag: