Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Amcars fra instagram

Tag ditt instagrambilde med #accmaalselv for å få bilde her.

17.mai kortesje Finnsnes

Brann og Redning i Senja kommune med Erik Jensen i spissen, inviterer ACC Målselv som klubb til å delta på kortesje på 17 mai. Det blir tilsvarende som i 2020, men med strengere krav til smittevern enn hva som ble utført i fjor.

 

Oppmøte på Botnhågen kl. 1030 (senest 10.45) slik at vi er klare til å kjøre kl.11.00. Blålys etatene kjører først, hvor vi blir i rekken vil komme etter hvert. Kortesjen kjøres etter gammelveien.
Foreløpig plan er at vi kjører til parkeringsplassen utenfor Biltema der det vil bli oppstilling.
Folkebladet skal være tilstede å filme. Kl. 1200 spilles Nasjonalsangen.

Alle skal holde seg i bilen når vi har stopp, både på Finnsnes og i Botnhågen. MÅ du forlate bilen skal man bruke munnbind, og man skal ikke stå i større grupper. Nasjonale anbefalinger er  at man ikke skal blande folk fra forskjellige kommuner og holde 1 m avstand.

Husk smitteverntiltak gjelder.

 

Etter Nasjonalsangen starter vi opp og kjører opp Smørhusbakken og kommer ut med REFA, kjører over til Silsand og snur med Best på Silsand, tilbake og gjennom Finnsnes.
Det er viktig når vi kjører kortesjen at vi holder farten og tett sammen så der ikke kommer mye stans bak i kortesjen og at andre kommer inn i toget som i fjor. Ingen stopp for å slippe andre inn eller vinke til naboer og venner :) Om noen må forlate kortesjen må påfølgende biler/kjøretøy være snar å tett igjen hullet.

 

Alle fra klubben som skal delta må registrere seg enten med å skanne denne QR -kode og legge inn info om sjåfør og dem så er med i bilen eller sende SMS

 

til 2266

GJEST 2046 Fornavn Etternavn (skriv hvor mange du har med i bilen, f.eks GJEST 2046 Jens Jensen, 3 passasjere)

:

Ditt mobilnummer vil bli registrert og lagret i 14 dager og vil bli utlevert til kommunen om det skulle oppstå smittetilfeller 17.mai.

Så pynt bilen din å bli med på feiring på Nasjonaldagen, husk å registrer deg å dine passasjerer slik at vi vet hvor mange biler det skal lages plass til i kortesjen :)

Etter kortesjen kan det være noen så kjører videre til Målselv.

Info fra styret mars-21

Litt info fra Styret ACC Målselv.

Årsmøtet har latt vente på seg av Covid grunner. Les resten av artikkelen »

Vi ønsker alle en riktig God Jul & et Godt Nyttår!

Les resten av artikkelen »

Premiere på Børning 3 Heggelia Kino 14.oktober !

Heggelia Kino inviterer til premieren av Børning 3 14. oktober. Les resten av artikkelen »

ACC Målselv’s 40 års jubileum og Nord Norges treff 14-16.08.20

 

AVLYST!!

 

Vi må dessverre meddele alle sammen at vi avlyser treffet vårt. Pga pandemien og alle de forskjellige smittevernstiltakene som må til, kan vi ikke se at vi kan få til et så godt og sosialt treff som vi ønsker. Vi hadde gledet oss veldig til å arrangere treff i år,  i og med at vi også har 40 årsjubileum. Utover høsten kan vi se hva vi kan få til av andre arrangementer, men foreløpig lar vi det sosiale vente til det er trygt å arrangere noe.

Les resten av artikkelen »

 

 

17.mai 2020

 

 

 

ACC Målselv er blant de som skal være med og kjøre i årets 17.maitog på Finnsnes. Oppmøte v /Bil I Nord i Botnhågen kl.11.45. Avgang kl.12, via gammelveien inn mot Finnsnes. Vi skal kjøre sist i kortesjen, og ender til slutt opp ved parkeringsplassen ved Biltema. ACC Målselv skal stå langs veien. Klokken 13 spilles nasjonalsangen, da står vi pent ved siden av bilene og synger med av full hals. Håper mange tar turen, og pynter bilene og stiller opp i skikkelig 17.mai-stas.  Men husk smittevernregler, hold avstand! Etter “Ja, vi elsker” kjører en del av kortesjen mot Silsand, og de som vil være med mot Målselv og Sørreisa kjører den veien. Videre reiserute kommer etterhvert.

Vel møtt til ei skikkelig 17.maicruising !!

VIKTIG INFO!!!

Det nasjonale forbudet mot kultur og idrettsarrangementer som ikke ivaretar grunnleggende krav til smittevern vil gjelde frem til 15.juni, her er det ikke kommet noe endringer. Les resten av artikkelen »

God Påske

Les resten av artikkelen »

Innkalling til årsmøte og medlemsmøte 1 mars 2020

Vi kaller inn til årsmøte med påfølgende medlems møte den 1 mars kl.13.00-15.00 hos Hugos Pub Finnsnes.  Les resten av artikkelen »

Velkommen til julebord 23 november 2019!

Velkommen til årets julebord som vil finne sted 23 november i Målselv Fjellandsby. Les resten av artikkelen »

Treffprogram 2018

Facebook-profil

Count per Day

  • 61Visninger i dag: