Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Amcars fra instagram

Tag ditt instagrambilde med #accmaalselv for å få bilde her.

Info fra styret mars-21

Litt info fra Styret ACC Målselv.

Årsmøtet har latt vente på seg av Covid grunner.
Styret har vært i det siste året noe vingeklipt pga sykdom, og undertegnede har påtatt seg jobben med å lede oss gjennom det siste året.
Vi har holdt en lav aktivitet for å holde oss til de retningslinjer og anbefalinger gitt fra myndigheter. Det ser dessverre ut for at det ikke er håp om bedring i den nærmeste framtid.
Styret her imidlertid fått godkjent regnskap av revisor. Den økonomiske situasjonen er bra og vi har godt med ressurser for å sette i gang en aktivitet igjen så snart vi ser mulighet for å kunne gjennomføre noe i sikre omgivelser.
Men året 2020 har vært et år i hvile og det har vært omtrent ikke vært aktivitet. Allikevel har vi et anstendig overskudd.
Styret har diskutert innad angående aktiviteten og siden dette her vært et «hvileår». Så fortsetter det sittende styret inntil vi får avholdt et skikkelig årsmøte der et nytt styre kan velges. Dette hvileåret skal at skal komme til gode for medlemmene også. Derfor videreføres medlemskapet fra 2020 til å gjelde for 2021 uten at klubben tar kontingent for 2021. Dette har vi økonomi til uten at dette skaper underskudd for 2020 regnskapet.
Vi håper på et bedre 2021
Styret V/Ingar Brandhaug

Vi ønsker alle en riktig God Jul & et Godt Nyttår!

Premiere på Børning 3 Heggelia Kino 14.oktober !

Heggelia Kino inviterer til premieren av Børning 3 14. oktober. Les resten av artikkelen »

ACC Målselv’s 40 års jubileum og Nord Norges treff 14-16.08.20

 

AVLYST!!

 

Vi må dessverre meddele alle sammen at vi avlyser treffet vårt. Pga pandemien og alle de forskjellige smittevernstiltakene som må til, kan vi ikke se at vi kan få til et så godt og sosialt treff som vi ønsker. Vi hadde gledet oss veldig til å arrangere treff i år,  i og med at vi også har 40 årsjubileum. Utover høsten kan vi se hva vi kan få til av andre arrangementer, men foreløpig lar vi det sosiale vente til det er trygt å arrangere noe.

Les resten av artikkelen »

 

 

17.mai 2020

 

 

 

ACC Målselv er blant de som skal være med og kjøre i årets 17.maitog på Finnsnes. Oppmøte v /Bil I Nord i Botnhågen kl.11.45. Avgang kl.12, via gammelveien inn mot Finnsnes. Vi skal kjøre sist i kortesjen, og ender til slutt opp ved parkeringsplassen ved Biltema. ACC Målselv skal stå langs veien. Klokken 13 spilles nasjonalsangen, da står vi pent ved siden av bilene og synger med av full hals. Håper mange tar turen, og pynter bilene og stiller opp i skikkelig 17.mai-stas.  Men husk smittevernregler, hold avstand! Etter “Ja, vi elsker” kjører en del av kortesjen mot Silsand, og de som vil være med mot Målselv og Sørreisa kjører den veien. Videre reiserute kommer etterhvert.

Vel møtt til ei skikkelig 17.maicruising !!

VIKTIG INFO!!!

Det nasjonale forbudet mot kultur og idrettsarrangementer som ikke ivaretar grunnleggende krav til smittevern vil gjelde frem til 15.juni, her er det ikke kommet noe endringer. Les resten av artikkelen »

God Påske

Les resten av artikkelen »

Innkalling til årsmøte og medlemsmøte 1 mars 2020

Vi kaller inn til årsmøte med påfølgende medlems møte den 1 mars kl.13.00-15.00 hos Hugos Pub Finnsnes.  Les resten av artikkelen »

Velkommen til julebord 23 november 2019!

Velkommen til årets julebord som vil finne sted 23 november i Målselv Fjellandsby. Les resten av artikkelen »

Høst Treff, End of Season 14.sept.2019

Velkommen til alle lørdag den 14 september fra kl.11.-14.00 Les resten av artikkelen »

Treffprogram 2018

Facebook-profil

Count per Day

  • 43Visninger i dag: