Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

  • Palace stoppet Brighton 27. september 2021
    Brighton øynet tabelltopp i Premier League, men spilte tafatt borte mot Crystal Palace og var heldig som berget 1-1 helt på tampen. […]
  • Krevende uke i vente i Kongressen 27. september 2021
    President Joe Biden står overfor en avgjørende uke. Demokratene i Kongressen prøver å få gjennom store reformer og samtidig hindre at statsapparatet stenges. […]

Slideshow

August og September aktiviteter

 

28 august, Arctic Mopar Meet med Amcar gjesteutstilling, Harstad.     Link facebook side, Arctic mopar meet treff info

Lørdag 28 Aug. Mopar-treff v. Harstad trafikkstajon kl. 12. 15.30 Premiering inkl. sponsorpremier. Stor vinner-sjangs. Velkommen med din Dodge, Plymouth, Imperial, DeSoto, Chrysler, Jeep. Besøkende med Amcar blir utstilt ved siden av. Vi har bestilt godt vær med sol

 

 

 

 

 

 

US Car Club Narvik

27. AUG. KL. 15:00 –29. AUG. KL. 15:00

Vi arrangerer en hyggelig helg på Ballangen Camping hvor vi endelig kan sparke i dekk igjen, prate bil og hygge oss.

Dette blir ikke et typisk AmCar/Nord-Norges-treff med det som følger med av program, band, tappetårn med mer, men en etterlengtet sosial sammenkomst for å fylle opp oktan-nivået mange har fått for lite av på grunn av pandemien.
Alle er velkomne, både fra klubben og utenfor .

LØRDAG 28. AUGUST 2021 KL. 14:00 –17:00

Lyngentreffet 2021

Lyngentreffet arrangeres denne gangen på Aurora Spirit Distillery. Start opp motorsykkelen eller “GO-bilen”, dvs spesiell bil/sportsbil/veteranbil, og møt opp til utstilling og sosialt samvær (i regulerte former). Premieutdeling.

PROGRAM:
Møt opp ved Aurora Spirit Distillery, vi har innslipp frem til kl. 14.00 for alle påmeldte biler og MC. Du/Dere som er påmeldt vil få anvist plass. Utstillingen varer fra kl. 14.00 – 17.00. Premieutdeling kl. 16.00
Det vil være mulig å kjøpe kaffe, brus og noe å bite i. I tillegg er det mulig å kjøpe omvisning på Aurora Spirit distillery (Bestilles i kassa, les mer her: https://www.lyngen.com/opplevelse/distillery-visit/).
Velkommen!

Veteran kjøretøy utstilling i forbindelse med Pyramiden kjøpesenter sitt 30års jubileum LØRDAG 28 august KLOKKEN 09:30

Tromsø Veteranvognklubb inviterer til veteranbil utstilling på Pyramiden i anledning deres 30års jubileum.
Håper mange ønsker å stille ut sine biler denne dagen.
Det blir mya aktivitet på senteret denne dagen, så dette blir moro.
Få med deg Amcar og veteranbilutstilling under årets Rognandagan 28.August !
✔Salg av grillmat
✔Salg av kaffe,brus og kake
✔Premiering kl 14 00
Alle med Amcar eller veteranbil er hjertelig velkommen!

 

LØRDAG 4. SEPTEMBER 2021 KLOKKEN 11:00

End of season Cars&bikes 21

Etter kjempesuksess i 2019 med opp mot 200 kjøretøy på treffet, vil vi i Kingbolten MotorKlubb invitere til høst-treff i Lødingen. Treffet vil holde plass ved Lødingen Brygge. Dette er nok ett av de seneste treffene, som da gjør at kanskje DU ser en mulighet til å vise fram smykket før vinterlagring.

Det vil være Premiering, Loddsalg, Servering av Mat og drikke. Det blir satt opp telt i tilfelle dårlig vær med bord og stoler.
Det vil være tillat og ha med ting for salg. Sette opp på bord og lignende. Telt om du ønsker! HUSK! Ta kontakt med oss ang spesielle ønsker for oppsett og parkering slik at vi kan ta dette med i planene; -GJELDER TELT, STØRRE KJØRETØY OG ANDRE SPESIELLE ØNSKER.
————— PREMIERING ——————-
Premieringen vil ikke ha opprop av vinnere som tidligere år, isteden vil juryen plassere premiene ved de aktuelle bilene underveis i treffet (dette for å unngå unødvendig oppsamling av folk).
Stemmeseddel (utlevert ved innsjekk)

Kjøretøy treff 06.08.21

Hver Fredag f.o.m 06.08.21 fra klokka 1900 og utover vil det bli arrangert et motortreff på Finnsnes Feriesenter i Botnhågen, vis a vis biltilsynet. Kaféen vil være åpen for enkel bevertning.
Arrangementet er for alle typer kjøretøy.

Arctic Race 07.08.21

I forbindelse med Arctic Race er vi (ACC Målselvs medlemmer) invitert til å ha en utstilling av biler langs løypa. Les resten av artikkelen »

Velkommen til 4.juli Cruising til Setermoen

Pga. Corona situasjon i Tromsø blir det ikke cruising til Vollan for å møte Amcar Tromsø slik vi har hatt som tradisjon. Les resten av artikkelen »

17.mai kortesje Finnsnes og Sørreisa

Info fra styret mars-21

Litt info fra Styret ACC Målselv.

Årsmøtet har latt vente på seg av Covid grunner. Les resten av artikkelen »

Vi ønsker alle en riktig God Jul & et Godt Nyttår!

Les resten av artikkelen »

Premiere på Børning 3 Heggelia Kino 14.oktober !

Heggelia Kino inviterer til premieren av Børning 3 14. oktober. Les resten av artikkelen »

ACC Målselv’s 40 års jubileum og Nord Norges treff 14-16.08.20

 

AVLYST!!

 

Vi må dessverre meddele alle sammen at vi avlyser treffet vårt. Pga pandemien og alle de forskjellige smittevernstiltakene som må til, kan vi ikke se at vi kan få til et så godt og sosialt treff som vi ønsker. Vi hadde gledet oss veldig til å arrangere treff i år,  i og med at vi også har 40 årsjubileum. Utover høsten kan vi se hva vi kan få til av andre arrangementer, men foreløpig lar vi det sosiale vente til det er trygt å arrangere noe.

Les resten av artikkelen »

 

 

17.mai 2020

 

 

 

ACC Målselv er blant de som skal være med og kjøre i årets 17.maitog på Finnsnes. Oppmøte v /Bil I Nord i Botnhågen kl.11.45. Avgang kl.12, via gammelveien inn mot Finnsnes. Vi skal kjøre sist i kortesjen, og ender til slutt opp ved parkeringsplassen ved Biltema. ACC Målselv skal stå langs veien. Klokken 13 spilles nasjonalsangen, da står vi pent ved siden av bilene og synger med av full hals. Håper mange tar turen, og pynter bilene og stiller opp i skikkelig 17.mai-stas.  Men husk smittevernregler, hold avstand! Etter “Ja, vi elsker” kjører en del av kortesjen mot Silsand, og de som vil være med mot Målselv og Sørreisa kjører den veien. Videre reiserute kommer etterhvert.

Vel møtt til ei skikkelig 17.maicruising !!

Treffprogram

Treffprogram Vet du om noe treff som bør komme på lista for 2021? meld inn til oss så skal vi få det ut her..

Facebook-profil

Count per Day

  • 18Visninger i dag: