Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Slideshow

Velkommen til 4.juli Cruising til Setermoen

Pga. Corona situasjon i Tromsø blir det ikke cruising til Vollan for å møte Amcar Tromsø slik vi har hatt som tradisjon.

I stede Cruiser vi til Setermoen der det arrangeres Cars & Coffee utenfor den nye Rema 1000 butikken.  Vi møtes på Heimlymyra på Finnsnes og har avgang derfra kl.12.00. Vi legger ruten forbi Setermoen slik at dem så holder til der i området kan slenge seg på når vi passerer.

Regler for Cars & Coffee er enkle og greie:

Vask å poler bilen å gjør den fin å presentabel, så kan alle vi bilentusiaster samles her igjen for nok en trivelig og sosial bil happening.
Kjøp gjerne kaffe/brus/mat etc. fra den lokale kiosken eller stasjonen, det gjør at vi ønskes velkommen neste gang også.
Reglene er veldig enkle:
1. Ingen unødvendig bråk
2. Ingen råkjøring
3. Ta med søpla di!
4. Behandle andre og andres biler med respekt!
5. Ha det hyggelig

Det er gratis å se på og gratis å delta.

17.mai kortesje Finnsnes og Sørreisa

Info fra styret mars-21

Litt info fra Styret ACC Målselv.

Årsmøtet har latt vente på seg av Covid grunner. Les resten av artikkelen »

Vi ønsker alle en riktig God Jul & et Godt Nyttår!

Les resten av artikkelen »

Premiere på Børning 3 Heggelia Kino 14.oktober !

Heggelia Kino inviterer til premieren av Børning 3 14. oktober. Les resten av artikkelen »

ACC Målselv’s 40 års jubileum og Nord Norges treff 14-16.08.20

 

AVLYST!!

 

Vi må dessverre meddele alle sammen at vi avlyser treffet vårt. Pga pandemien og alle de forskjellige smittevernstiltakene som må til, kan vi ikke se at vi kan få til et så godt og sosialt treff som vi ønsker. Vi hadde gledet oss veldig til å arrangere treff i år,  i og med at vi også har 40 årsjubileum. Utover høsten kan vi se hva vi kan få til av andre arrangementer, men foreløpig lar vi det sosiale vente til det er trygt å arrangere noe.

Les resten av artikkelen »

 

 

17.mai 2020

 

 

 

ACC Målselv er blant de som skal være med og kjøre i årets 17.maitog på Finnsnes. Oppmøte v /Bil I Nord i Botnhågen kl.11.45. Avgang kl.12, via gammelveien inn mot Finnsnes. Vi skal kjøre sist i kortesjen, og ender til slutt opp ved parkeringsplassen ved Biltema. ACC Målselv skal stå langs veien. Klokken 13 spilles nasjonalsangen, da står vi pent ved siden av bilene og synger med av full hals. Håper mange tar turen, og pynter bilene og stiller opp i skikkelig 17.mai-stas.  Men husk smittevernregler, hold avstand! Etter “Ja, vi elsker” kjører en del av kortesjen mot Silsand, og de som vil være med mot Målselv og Sørreisa kjører den veien. Videre reiserute kommer etterhvert.

Vel møtt til ei skikkelig 17.maicruising !!

VIKTIG INFO!!!

Det nasjonale forbudet mot kultur og idrettsarrangementer som ikke ivaretar grunnleggende krav til smittevern vil gjelde frem til 15.juni, her er det ikke kommet noe endringer. Les resten av artikkelen »

God Påske

Les resten av artikkelen »

Innkalling til årsmøte og medlemsmøte 1 mars 2020

Vi kaller inn til årsmøte med påfølgende medlems møte den 1 mars kl.13.00-15.00 hos Hugos Pub Finnsnes.  Les resten av artikkelen »

Treffprogram

Treffprogram Vet du om noe treff som bør komme på lista for 2021? meld inn til oss så skal vi få det ut her..

Facebook-profil

Count per Day

  • 4Visninger i dag: