Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Slideshow

17.mai kortesje Finnsnes og Sørreisa

Brann og Redning i Senja kommune med Erik Jensen i spissen, inviterer ACC Målselv til å delta på kortesje på 17 mai. Det blir tilsvarende som i 2020, men med strengere krav til smittevern enn hva som ble utført i fjor.

 

Oppmøte på Botnhågen m.Byggesystemer/Nordic Last Buss AS kl. 1030 (senest 10.45) slik at vi er klare til å kjøre kl.11.00. Blålys etatene samles v.Byggesystemer og kjører først. Vi stiller opp langs veien slik at vi følger tett på når alle større kjøretøy og Blålysetaten er kommet ut fra Byggesystemer.
Kortesjen følger så tett på og nedover til Finnsnes etter gammelveien.
Foreløpig plan er at vi kjører til parkeringsplassen utenfor Biltema der det vil bli oppstilling.
Folkebladet skal være tilstede å filme. Kl. 1200 spilles Nasjonalsangen.

Alle skal holde seg i bilen når vi har stopp, både på Finnsnes og i Botnhågen. MÅ du forlate bilen skal man bruke munnbind, og man skal ikke stå i større grupper. Nasjonale anbefalinger er  at man ikke skal blande folk fra forskjellige kommuner og holde 1 m avstand.

Husk smitteverntiltak gjelder.

 

Etter Nasjonalsangen starter vi opp og kjører opp Smørhusbakken og kommer ut med REFA, til Trollvik skole, før kortesjen snur og kjører over brua til Silsand. Kortesjen snur ved bensinstasjonen Best, før returen går via sentrum og tilbake til Botnhågen.
Det er viktig når vi kjører kortesjen at vi holder farten og tett sammen så der ikke kommer mye stans bak i kortesjen og at andre kommer inn i toget som i fjor. Ingen stopp for å slippe andre inn eller vinke til naboer og venner :) Om noen må forlate kortesjen må påfølgende biler/kjøretøy være snar å tett igjen hullet.

 

Alle fra klubben som skal delta må registrere seg enten med å skanne denne QR -kode og legge inn info om sjåfør og dem så er med i bilen eller sende SMS

 

til 2266

GJEST 2046 Fornavn Etternavn (skriv hvor mange du har med i bilen, f.eks GJEST 2046 Jens Jensen, 3 passasjere)

:

Ditt mobilnummer vil bli registrert og lagret i 14 dager og vil bli utlevert til kommunen om det skulle oppstå smittetilfeller 17.mai.

Så pynt bilen din å bli med på feiring på Nasjonaldagen, husk å registrer deg å dine passasjerer slik at vi vet hvor mange biler det skal lages plass til i kortesjen :)

SØRREISA KOMMUNE:

Kjøretøytog gjennom kommunen

16.00: Avgang fra sentrum Oppstilling i sentrum kort tid før.
Vi vil oppfordre alle til å bli i kjøretøyene ved oppstilling, og gjerne kjøre sammen. Lag god 17. maistemning ved å festpynte både folk og kjøretøyene. Ta gjerne bilde og del på instagram #søttendemaiisørreisa og på Facebook.
Toget ledes av politi og ordfører, og går samme rute som i fjor; Skøelv, opp Skøelvdalen, videre til sentrum og inn Sørsiveien. Krysser elva og kjører Nordsiveien tilbake til sentrum. Deretter går toget til Hemmingsjord og her løses det opp, men med mulighet til å fortsette til Reinelv.

Info fra styret mars-21

Litt info fra Styret ACC Målselv.

Årsmøtet har latt vente på seg av Covid grunner. Les resten av artikkelen »

Vi ønsker alle en riktig God Jul & et Godt Nyttår!

Les resten av artikkelen »

Premiere på Børning 3 Heggelia Kino 14.oktober !

Heggelia Kino inviterer til premieren av Børning 3 14. oktober. Les resten av artikkelen »

ACC Målselv’s 40 års jubileum og Nord Norges treff 14-16.08.20

 

AVLYST!!

 

Vi må dessverre meddele alle sammen at vi avlyser treffet vårt. Pga pandemien og alle de forskjellige smittevernstiltakene som må til, kan vi ikke se at vi kan få til et så godt og sosialt treff som vi ønsker. Vi hadde gledet oss veldig til å arrangere treff i år,  i og med at vi også har 40 årsjubileum. Utover høsten kan vi se hva vi kan få til av andre arrangementer, men foreløpig lar vi det sosiale vente til det er trygt å arrangere noe.

Les resten av artikkelen »

 

 

17.mai 2020

 

 

 

ACC Målselv er blant de som skal være med og kjøre i årets 17.maitog på Finnsnes. Oppmøte v /Bil I Nord i Botnhågen kl.11.45. Avgang kl.12, via gammelveien inn mot Finnsnes. Vi skal kjøre sist i kortesjen, og ender til slutt opp ved parkeringsplassen ved Biltema. ACC Målselv skal stå langs veien. Klokken 13 spilles nasjonalsangen, da står vi pent ved siden av bilene og synger med av full hals. Håper mange tar turen, og pynter bilene og stiller opp i skikkelig 17.mai-stas.  Men husk smittevernregler, hold avstand! Etter “Ja, vi elsker” kjører en del av kortesjen mot Silsand, og de som vil være med mot Målselv og Sørreisa kjører den veien. Videre reiserute kommer etterhvert.

Vel møtt til ei skikkelig 17.maicruising !!

VIKTIG INFO!!!

Det nasjonale forbudet mot kultur og idrettsarrangementer som ikke ivaretar grunnleggende krav til smittevern vil gjelde frem til 15.juni, her er det ikke kommet noe endringer. Les resten av artikkelen »

God Påske

Les resten av artikkelen »

Innkalling til årsmøte og medlemsmøte 1 mars 2020

Vi kaller inn til årsmøte med påfølgende medlems møte den 1 mars kl.13.00-15.00 hos Hugos Pub Finnsnes.  Les resten av artikkelen »

Velkommen til julebord 23 november 2019!

Velkommen til årets julebord som vil finne sted 23 november i Målselv Fjellandsby. Les resten av artikkelen »

Treffprogram

Treffprogram Vet du om noe treff som bør komme på lista for 2021? meld inn til oss så skal vi få det ut her..

Facebook-profil

Count per Day

  • 22Visninger i dag: