Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Slideshow

Bjørn Oddvar og Aud Gåre Pedersen sin garasje

Aud Og Bjørn prosjekt, fortalt av Aud selv.

Chevrolet Monte Carlo Landau 1974. (Førstegangs reg. 1973). Bruktimportert 5 år senere. V8, CC 350. Servostyring, god fjæring med stab. stag for og bak.  Eksospotter og rør må bygges om, da de ligger inntil drivstofftanken.  Rust i kanter til bakrute og tak, der det hvite vinyltrekket en gang var. Grom lyd, stor og god å kjøre.

Juni 2014 tikker det inn ei melding på Facebook til Aud..

«Kjære, jeg har funne drømmebilen din» skriver min mann

Ja, ja jeg får vel ta en titt på denne drømmebilen, tenkte jeg.  Gubben legger ut ikke bare 1 bilde men flere bilder, sikkert en 10-12 stk.  Han ville være sikker på å gjøre sitt beste med å overbevise fruen som er veldig langt unna, nærmere bestemt ved 79`C nord i Ny-Ålesund, om at dette er den rette bilen vi kan ha som et felles oppussing prosjekt.  Bjørn sier at ser ikke ut til å bli det store arbeidet, litt rust hær og der men det er som forventet.  Og andre småting, men overkommelig.  Mulig han modererte seg en smule.

Jeg er med, vi prater om det vi har snakket om så mange ganger.  Husker du før ungene ble født, vi to i garasjen der vi jobba med Dodgen, da kosa vi oss da. Jeg ser på bildene at denne bilen har en skapelse som appellerer veldig til meg, nydelige former, langt panser ol.  Og når Bjørn forteller at motoren har en grom lyd så er Jeg solgt. Prisen er overkommelig og med egeninnsats så kan dette bli bra, blir vi enige om.  Vi brå bestemmer oss og jeg sier løp og kjøp.  Bilen står i Øverbygd, ikke lange veien å hente hjem.

I August kommer jeg hjem for ei langhelg.  Mye skal gjøres på kort tid.  Være sammen med mann og barn, besøke venner, kjøre med Harleyèn min og der står drømmebilen, Chevrolet Monte Carlo Landau 1974.  Jeg bare må ut å prøve, starter opp, svinger over og kjører mot Finnsnes, der vi stopper for en softis.  For en lykkefølelse, gliset om munnen går nesten helt rundt hodet.  Vi koser oss skikkelig, Bjørn og jeg.  Senere stopper vi på en parkeringsplass ut mot havet.  Tar noen fine bilder av bilen i godværet.

Nå er det mai mnd.  Siden midten av april har vi jobbet for fult med oppussingen, mange timer med Chevy`en er unnagjort, mange timer gjenstår.  Byttet ut diverse rustne stålplater hist og hær. Sveising, rustpussing og Sparkling.  Ønsket er å få Chevyèn sånn passelig grei med midlertidig lakk til vårmønstringa 16 mai. 2015. Resten tar vi utover neste vinter.

Vi koser oss med jobben, ser at vi har fremdrift i det vi gjør.  Planlegger småturer for sommeren, dette er gøy.

 

AMCAR hilsen fra Aud Gåre Pedersen Og Bjørn Oddvar Pedersen

 

Treffprogram

Treffprogram Vet du om noe treff som bør komme på lista for 2023? meld inn til oss så skal vi få det ut her..

Facebook-profil

Count per Day

  • 27Visninger i dag: