Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Slideshow

Eldre arkiv

Gammelt nytt fra gammel side

Feiret 4th of july på Sjøvegan

ACC Målselvs deltakelse på årets fjerde juli-cruising gikk til Sjøvegan. Der var det lagt opp til cruising i, for de fleste, ukjente omgivelser. I Boligfeltene kom folk ut på trappene for å se hva som sto på. Noen bilder så vi også at det ble tatt på vår runde på Sjøvegan og Salangsverket.

En hel delegasjon biler startet i solskinn fra Finnsnes klokka 12. Allerede da vi begynte å nærme oss Salangen begynte vi å se mørke skyer i horisonten. Men vi kom fram og fikk cruiset litt og parkert bilene i sentrum før det begynte å dryppe litt fra oven. Under del to av cruisinga begynte det å regne skikkelig med litt lyn og torden ispedd.

Til tross for været, så må vi vel kunne si at dette ble ei vellykket og spesiell cruising. 22 biler ble det til slutt spredd fra 50-tallsmodeller til nyere biler. Jon Ketil Pettersen fikk månedens diplom for “Cruiser of the month”. Han hadde tatt med både kone og barn i sin kabriolet for å legge søndagsturen til Sjøvegan. Etterpå var det medlemsmøte og pizza-spising så kokken på Elvelund camping ble svett.

Les resten av artikkelen »

Første cruisenite 2004

5. mai var det klart for årets første Cruisenite i regi av Amcar. 14-15 biler deltok og cruisinga ble kjørt fra Finnsnes til Målselv.

Det var varmt og flott vårvær. Etter cruisinga ble denne flotte 1957 Chevrolet Bel Air kåret til Månedens Cruiser i ACC Målselv en riktig flott. (Foto: Terje Johansen) Les resten av artikkelen »

Hyllet Birger på hans store dag

ACC Målselvs cruisenite 4. august ble spesiell, men kanskje mest spesiell for 75 årsjubilant og medlem Birger Ursvik på Keianes i Målselv. På den store dagen la ACC Målselv – uten at Birger visste om det – cruisinga innom bursdagsselskapet hjemme på Keianes.

Rundt 20 amerikanske biler seg sakte inn i den lille bygda med den smale grusveien med Stig Rune Johannessens nye Buick Electra 1969-modell i front av kortesjen. En overrasket familie med Birger Ursvik i spissen kom ut for å se på det spesielle besøket. Og nestformann Jon-Are Hoel kunne overraekke ei fin Mustang-klokke i Ford-etui til jubilanten som gave fra klubben på den store dagen. Birger er fortsatt aktiv medlem i klubben med sin 1975-modell Ford Mustang Ghia, som du kan se her.

Etter turen til Birger dro medlemmene til Skipper’n på Olsborg for inntak av store mengder pizza. Etter en skikkelig varm og flott sommerdag smakte det med pizza og kald brus – og vi takker de som skapte air condition og cab!

Stig Rune Johannessen ble kåret til “Cruiser of the month” med sin nyanskaffede Buick Electra convertible 1969–modell.

Les resten av artikkelen »

Nord-Norgetreff 2003

Nord-Norgetreff 2003

160 biler møtte opp og deltok på årets Amcar Nord-Norgetreff på Målselvfossen 20. – 22. juni 2003.

I år var treffet litt utenom det vanlige da også Wild Wheels street challenge ble arrangert på Aspelund på lørdagen – midt i treffhelga. Det tekniske bak arrangementet på Aspelund var det imidlertid US Car Club Narvik som stod for.

Mye å gjøre ble det likevel for medlemmene av ACC Målselv med et treff samtidig, men folk jobbet og slet, sov lite og var i godt humør hele helga.

Og så var været helt topp. Fredagen startet bra, men flere steder i området Midt-Troms var det stor-floing med høljeregn. På Målselvfossen kom det bare noen dråper før været ble bra igjen. Innsjekkinga gikk knirkefritt med delvis kø fra tidlig fredag kveld til godt utpå natta.

Lørdag morgen våknet vi til knallvær med sol og gode greier. Litt skeptisk var det nok noen som ble da meldingene om styrtregn på Silsand, Gibostad, Olsborg og Rossfjord strømmet inn. Men på Aspelund kom det ikke en eneste dråpe regn så lenge løpet varte – fra klokka 14 til rundt 19. På Målselvfossen ble det en liten regn-eling, men ikke verre enn at folk dro pusseskinnet over bilen så var den like fin på utstillingsområdet.

I år ble det da også “amerikansk” seier på street legal-løpet. Det var Vidar Pettersen med sin Camaro fra Team Pettersen i Harstad som ble beste bil/sjåfør.

Den kanskje gjeveste prisen på utstillinga på Nord-Norgetreffet var det nok en i arrangørklubben som dro med seg. Stig-Rune Johannessen fra Finnsnes, medlem i ACC Målselv, fikk publikumsprisen – stemt fram av treffdeltakerne og publikum som besøkte utstillinga på søndag. Hans glinsende pene 50-talls-Buick er så absolutt en verdig vinner av denne gjeve prisen.

Også Amcar hadde jury-bedømming av biler der eierne selv meldte seg på. Ikke så mange deltok i bedømminga, til tross for at endel flere biler nok burde ha gjort det.

Med premieutdelinga var det hele slutt.

ACC Målselv vil komme tilbake med komplette resultatlister for Street legal samt premieringa på treffet, så følg med på disse nettsidene.

Last ned trefflåten “Wild Wheels” med Hi five

Treffprogram

Treffprogram Vet du om noe treff som bør komme på lista for 2023? meld inn til oss så skal vi få det ut her..

Facebook-profil

Count per Day

  • 26Visninger i dag: