Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Amcars fra instagram

Tag ditt instagrambilde med #accmaalselv for å få bilde her.

Feiret 4th of july på Sjøvegan

ACC Målselvs deltakelse på årets fjerde juli-cruising gikk til Sjøvegan. Der var det lagt opp til cruising i, for de fleste, ukjente omgivelser. I Boligfeltene kom folk ut på trappene for å se hva som sto på. Noen bilder så vi også at det ble tatt på vår runde på Sjøvegan og Salangsverket.

En hel delegasjon biler startet i solskinn fra Finnsnes klokka 12. Allerede da vi begynte å nærme oss Salangen begynte vi å se mørke skyer i horisonten. Men vi kom fram og fikk cruiset litt og parkert bilene i sentrum før det begynte å dryppe litt fra oven. Under del to av cruisinga begynte det å regne skikkelig med litt lyn og torden ispedd.

Til tross for været, så må vi vel kunne si at dette ble ei vellykket og spesiell cruising. 22 biler ble det til slutt spredd fra 50-tallsmodeller til nyere biler. Jon Ketil Pettersen fikk månedens diplom for “Cruiser of the month”. Han hadde tatt med både kone og barn i sin kabriolet for å legge søndagsturen til Sjøvegan. Etterpå var det medlemsmøte og pizza-spising så kokken på Elvelund camping ble svett.

Nestformannen med flagget nesten til topps.

22 biler møtte opp på Sjøvegan.

To modne Cadillacer.

Caprice, Prowler og PT Cruiser.

Hugo i Prowler og Lisbeth i NewYorker.

Flagg hører med på feiring av 4. juli!

Litt fingring under panseret hørr med.

Morten Kjærviks 70-talls Mercury.

Jon Are (tv) og Aldred feirer også bryllupsdager 4. juli.

Torkild Sivertsen med Mustangen - kjøpt selv i USA.

Willy Enevoldsen i nyervervet Corvette.

 

Treffprogram 2018

Facebook-profil

Count per Day

  • 32Visninger i dag: