Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Amcars fra instagram

Tag ditt instagrambilde med #accmaalselv for å få bilde her.

Nord-Norgetreff 2003

Nord-Norgetreff 2003

160 biler møtte opp og deltok på årets Amcar Nord-Norgetreff på Målselvfossen 20. – 22. juni 2003.

I år var treffet litt utenom det vanlige da også Wild Wheels street challenge ble arrangert på Aspelund på lørdagen – midt i treffhelga. Det tekniske bak arrangementet på Aspelund var det imidlertid US Car Club Narvik som stod for.

Mye å gjøre ble det likevel for medlemmene av ACC Målselv med et treff samtidig, men folk jobbet og slet, sov lite og var i godt humør hele helga.

Og så var været helt topp. Fredagen startet bra, men flere steder i området Midt-Troms var det stor-floing med høljeregn. På Målselvfossen kom det bare noen dråper før været ble bra igjen. Innsjekkinga gikk knirkefritt med delvis kø fra tidlig fredag kveld til godt utpå natta.

Lørdag morgen våknet vi til knallvær med sol og gode greier. Litt skeptisk var det nok noen som ble da meldingene om styrtregn på Silsand, Gibostad, Olsborg og Rossfjord strømmet inn. Men på Aspelund kom det ikke en eneste dråpe regn så lenge løpet varte – fra klokka 14 til rundt 19. På Målselvfossen ble det en liten regn-eling, men ikke verre enn at folk dro pusseskinnet over bilen så var den like fin på utstillingsområdet.

I år ble det da også “amerikansk” seier på street legal-løpet. Det var Vidar Pettersen med sin Camaro fra Team Pettersen i Harstad som ble beste bil/sjåfør.

Den kanskje gjeveste prisen på utstillinga på Nord-Norgetreffet var det nok en i arrangørklubben som dro med seg. Stig-Rune Johannessen fra Finnsnes, medlem i ACC Målselv, fikk publikumsprisen – stemt fram av treffdeltakerne og publikum som besøkte utstillinga på søndag. Hans glinsende pene 50-talls-Buick er så absolutt en verdig vinner av denne gjeve prisen.

Også Amcar hadde jury-bedømming av biler der eierne selv meldte seg på. Ikke så mange deltok i bedømminga, til tross for at endel flere biler nok burde ha gjort det.

Med premieutdelinga var det hele slutt.

ACC Målselv vil komme tilbake med komplette resultatlister for Street legal samt premieringa på treffet, så følg med på disse nettsidene.

Last ned trefflåten “Wild Wheels” med Hi five

Treffprogram 2018

Facebook-profil

Count per Day

  • 20Visninger i dag: