Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Slideshow

Info fra styret mars-21

Litt info fra Styret ACC Målselv.

Årsmøtet har latt vente på seg av Covid grunner.
Styret har vært i det siste året noe vingeklipt pga sykdom, og undertegnede har påtatt seg jobben med å lede oss gjennom det siste året.
Vi har holdt en lav aktivitet for å holde oss til de retningslinjer og anbefalinger gitt fra myndigheter. Det ser dessverre ut for at det ikke er håp om bedring i den nærmeste framtid.
Styret her imidlertid fått godkjent regnskap av revisor. Den økonomiske situasjonen er bra og vi har godt med ressurser for å sette i gang en aktivitet igjen så snart vi ser mulighet for å kunne gjennomføre noe i sikre omgivelser.
Men året 2020 har vært et år i hvile og det har vært omtrent ikke vært aktivitet. Allikevel har vi et anstendig overskudd.
Styret har diskutert innad angående aktiviteten og siden dette her vært et «hvileår». Så fortsetter det sittende styret inntil vi får avholdt et skikkelig årsmøte der et nytt styre kan velges. Dette hvileåret skal at skal komme til gode for medlemmene også. Derfor videreføres medlemskapet fra 2020 til å gjelde for 2021 uten at klubben tar kontingent for 2021. Dette har vi økonomi til uten at dette skaper underskudd for 2020 regnskapet.
Vi håper på et bedre 2021
Styret V/Ingar Brandhaug

Treffprogram

Treffprogram Vet du om noe treff som bør komme på lista for 2023? meld inn til oss så skal vi få det ut her..

Facebook-profil

Count per Day

  • 92Visninger i dag: