Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Slideshow

ACC Målselvs midt sommertreff 29 juni -01 juli

Nå nærmer det seg vårt treff som vi skal arrangere på Bardu Camping Setermoen.

 

Nå har ikke værgudene vært særlig snille mot oss her i nord denne forsommeren… men vi prøver oss med sol dansen slik at det tørker opp til helgen.

Meldingene stoler man aldri helt på, men noen av varslingene går mot oppholdsvær. Pakk stillongs og godt humør å bli med på treff til helgen.

Innsjekk er fra folk begynner ramle inn på Campingen fredag. Da blir det registrering og utdeling av programmet. Kan hende man er ute en tur for å hente inn ting til treffet, men i hvertfall fra kl.15-16.00 skal det være folk der.

Innsjekk til hytter, telt og vognplasser må dere ta med innehaver av Campingen. Første huset man kommer til er resepsjonen. Vi setter opp hovedteltet, griller og salgsvognene vår lenger inn på Camping området, lengst bort fra Hyttene.

Fredag satser vi på innsjekk, grilling og sosialt i stor teltet. Vi har servering fra kl.18.00 og griller.

Lørdag er det frokost i teltet, biler til bedømming, så cruising og tur på glattkjøringsbanen til NAF. Musikk og dans på kvelden etter premieutdeling.

Vi har åpent for publikum fra kl.11 både lørdag og søndag.

info om bestilling av hytter å div: invitasjon midt sommer treff Info fra sjefen på campingen : Det er ennå ledige sommerhytter u/innlagt vann ledig, og noen hotellrom m/kjøkken og bad ledig.

Program info:

 

Treffprogram

Treffprogram Vet du om noe treff som bør komme på lista for 2023? meld inn til oss så skal vi få det ut her..

Facebook-profil

Count per Day

  • 0Visninger i dag: