Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Slideshow

ACC Målselv’s Midt-Sommer treff 2018

Vi inviterer til et Midt-Sommer treff på samme plass som i 2016, Bardu Camping.

Vi går for det enkle. Campingplass treff med enkle hytter, campingvogn og telt. Fest ute i Stor teltet, bålkos og grilling. Bardu Camping tar imot booking av hytter, vogn og telt plasser. http://www.barducamping.no/ Telefon: 776 12 300 Mobil: 974 18 782 Mobil: 970 71 630 E-post: haukland@live.no

Hyttene har samme standard som før, men det er mange vogn og teltplasser. Å det finnes motellrom på campingen så ta kontakt med driver av campingen.

Det finnes alternativer for dem så ikke ønsker bo på campingen: Leilighets hotell i sentrum av Setermoen: http://www.room4you.no/ Yngve Hakestad – mobilnr: 90124242 Room4you er et lelighetshotell i sentrum av Setermoen i Bardu kommune.

Vandrehjem og soldat hjem mellom sentrum og campingen: http://www.soltunsoldatheim.no/overnatting.htmlEnkeltrom (Rom m/bad /gamle rom) 485 / 400,- pr pers Flermannsrom (Rom m/bad /gamle rom) 355 / 300,- pr pers

Bardu Hotell beklager dem ikke har ledig fra fredag-søndag, men har noen rom ledige fra lørdag-søndag. www.barduhotell.no         Ber samtidig interesserte ta kontakt for det kan komme avbestillinger innen treffet skal være. Oppgi dere skal på treffet så kan det være muligheter for litt rabatt. For dem så ikke bor på campingen kan vi være behjelpelig med transport til å fra Campingen. Mer info vil komme.

Treffprogram

Treffprogram Vet du om noe treff som bør komme på lista for 2023? meld inn til oss så skal vi få det ut her..

Facebook-profil

Count per Day

  • 7Visninger i dag: