Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Slideshow

Nyheter fra Amcar sentralt.

Lørdag 1. november ble AMCAR’s klubb- og medlemsforum gjennomført i Trondheim, med 35 klubber og drøyt 90 personer til stede.
De fleste klubbdeltakerne ankom arrangementshotellet Scandic Lerkendal fredag ettermiddag, hvor det ble mye klubb- og arrangementsprat til langt på natt. Lørdagens klubb- og medlemsforum startet kl 10.00 med presentasjon av AMCAR’s virke, med oversikt over sakene AMCAR har jobbet med det siste året – påfulgt av foredrag innen klubbdrift og momsrefusjon, presentasjon av tekniskavdeling og saker som avdelingen jobber med, samt siste nytt fra forsikrings- og finansavdelingen.

Møtet ble avsluttet med presentasjon av AMCAR’s planer for jubileumsåret 2015, med AMCAR Norway Cruise – Norges råeste cruising noen sinne – 40 dager til ende – 30 Road Show – 7600 km – Hotellovernattinger, og ikke minst AMCAR’s planer for Oslo Motorshow, hvor AMCAR skal lage en gigantisk amcar-utstilling.


Etter møteslutt var det ingen tvil – jubileumsåret året 2015 vil garantert bli husket som århundrets arrangement, så her gjelder det å henge seg på!
AMCAR’s klubb- og medlemsforum ble avsluttet lørdag kveld med treretters middag, påfulgt av masse spørsmål og samtaler ut i de små timer.

AMCAR retter en stor takk til klubbene og enkeltmedlemmene som deltok på årets klubb- og medlemsforum – for godt engasjement!

kilde: http://www.amcar.no/Aktuelt/4898/klubb-+og+medlemsforum.html

1. november gikk startskuddet for påmelding til AMCAR’s store jubileumsturne i 2015 – Norway Cruise.

AMCAR, som organisasjon, ble stiftet i 1975 og fyller dermed 40 år i 2015!
Jubileet feires blant annet med en landsdekkende kjøretur fra Lindesnes til Nordkapp. Og når vi sier kjøretur, så mener vi cruising fra ett sted til et annet – med cruisingparty nær sagt hver kveld. AMCAR har, i anledning jubileet, skaffet til veie to amerikanske trucker. Vi har tilpasset to semihengere – en for show og en for bilfrakt. Med begge ekvipasjene legger vi ut på en tur gjennom Norge og inviterer alle medlemmer til å cruise sammen med oss. Du kan være med et lite stykke, en dag, flere dager, en uke, en måned eller “all the way”.
På hvert sted AMCAR stopper under Norway Cruise parkerer vi ekvipasjene, ruller ut fire fantastiske utstillingsobjekter, åpner opp traileren med scene og multimedia-presentasjon av AMCAR og amcarmiljøene, AMCAR Shop, gratis AMCAR Magazine, vervepakker, musikk med mer. Vi kaller det for et Road Show. Og nesten uten unntak vil det foregå sentralt på torgene i sentrum av de stedene vi besøker. Sammen med oss står bilene og deltakerne som er med på Norway Cruise utstilt. Og i den grad plassen tillater det – sammen med lokale amcars.
Kom cruise med oss!
Det er tre måter å bli med AMCAR på AMCAR Norway Cruise. Den ene måten er å bare henge seg på “der-og-da” når AMCAR kommer til ditt område eller passerer forbi. Du kan bli med bare en liten bit den dagen eller kvelden, frem til neste plass. Eller du kan bli med i flere dager. Du velger selv og ordner alt selv.
Den andre måten – forhåndspåmelding
Kilde og mere info, hotell liste og kalender: http://amcar.no/arrangement/amcars+40+ars+jubileumsturne/

Treffprogram

Treffprogram Vet du om noe treff som bør komme på lista for 2023? meld inn til oss så skal vi få det ut her..

Facebook-profil

Count per Day

  • 1Visninger i dag: