Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Slideshow

Midtsommertreffet 2014

Midtsommer helga i Fjellandsbyen.

sommeren er over og vi oppsummerer fra årets treff i Målselv Fjellandsby

Endelig er det drift i Målselv Fjellandsby å vi har fått bruke de fasiliteter de har tilgjengelig der oppe. Alle leiligheter ble leid ut og bobiler og campingvogner kom for å delta på treffet som vanlligvis er en årlig happening for oss i Troms og Nord Norge. 80 biler på utstillingsplass er ikke noe rekord, men det får været ta skylda for!

Nå begynner vi å glede oss til midtsommertreffet/NordNorgesTreffet 2015 Datoen er satt til 26-28 Juni.
så begynn å sett av den helgen til en av de mange happenings neste sommer!

Midtsommer helga skal være ganske sikker for snø regn og minusgrader, NORMALT.  Men denne helga for 2014 vil bli minnet med snø, iskaldt og bedritent vær. Nei jeg overdriver ikke, torsdag under forberedelser så var det så mye snø at jeg brukte vidusviskere for å holde ruta ren og var glad mine dekk hadde mud and snow merking. Det var ikke mye som understreket at det nå er like før sola snur. Men treffet skulle gå sin gang uansett vær, vi var helt sikre på at været ikke ville sette stopper for oss.  Å det gjorde det heller ikke, snøen sluttet etter hvert og biler kom og sjekket inn i jevn strøm utover fredagen. Første bil var en gammel kjenning i ny bil. En glede å se gjengen herr og fru Nikolaisen ankomme fra Lofoten i sin gule Ford hot rod. Gamle kjenninger med godt humør. “været næ det gjø ikke nåkka” vi ska hit for å ha det artig. Konstanterer i mitt indre at noen e absolutt og andre er mere tvilsom.. Vi sees snart va det neste æ kom på å si til sånne optimister.

Stadig kom det nye byger og nye folk, mange jeg ikke hadde hilst på, og andre som kom med “nye” biler. Cadillac, Chevy, Pontiac, Olds, Buick og Dodge selveste Exalibur kom glidende med 3-4 sambygdinger på tur. Folk fra Fauske i sør til” longest distanse” Vadsø ved Ken T. Nilsen i nord/øst. De kjørte i et par dager for å komme fram, sannelig ikke skvetne de kara og damene der nordpå.

Fredag kveld kommer sigende å baren åpnet med kranene oppe for resten av kvelden. Etter alt å dømme så fant de tørste fram og fikk slukket halsbrann.

Utpå kvelden startet Jack Ivar’s med spillinga og damene og herrene fikk svingt seg til god musikk. Roen senket seg utpå natta når gutta fra tromsø ble varm i trøya, svingen satt løst å humøret på topp.

Frokost på lørdag var servert i restauranten, egg, bacon, pølse og hjemmelaget brød det smakte nok for mange å få litt påfyll med mat etter pub’n på fredag.

Utpå lørdagen ble vi 80 biler på utstillingsplassen, de aller fleste av de ble med på cruising til Heggelia/Istindportalen som fikk stort oppmøte på en ellers stille lørdag. Å jaggu kom sola såpass fram at asfalten ble tørr.

På hjemturen fik de som ville prøve et rebusløp, teste sine ferdigheter i kunnskap så vel som kjøreferdigheter.

Vel tilbake i Fjellandsbyen så var middagen klar. Grilltallerken med spareribs og tilbehør smakte utmerket. Imens tok juryen en bedømmelse av bilene, og de 10 flotteste bilene ble valgt ut.

Så  kom tiden for premier for 10 most outstanding cars midtsommertreffet 2014.

de ti utvalgte ble:

  • -66 chevelle              eier Lise Nordbakk fra Narvik
  • - 59 Cadillac                eier Charles Kreiy
  • - 51 Chevy pick up   eier Tobias Lorentsen fraTromsø
  • -99 Pontiac Trans Am eier Ole Petter Bjørklund fra Målselv
  • - 67 Camaro                 eier Rolf Pedersen fra Sortland
  • -79 Trans Am               eier Trond Slettemyr fra Fauske
  • -67 impala                    eier Jens Fjellheim fra Evenes
  • 3 plass til -76 Cadillac eier Arild Johnsen
  • 2 plass til -60 Cadillac eier Oddleif Lambertsen. Us Car Club Evenes
  • 1 plass til -69 Pontiac Firebird eier Knut Einarsen

 

I Rebusløpet vårt kom Exalibur på førsteplass med 33 poeng av 38 mulige sjåfør Kjell Lorentsen. godt jobba bak rattet det!

Søndagen avsluttet vi med kaffe og brus i Kaffe’n.

Her finner du bildeserie fra treffet!

her er filmsnutt fra cruisingen!

Folkebladet laget også en repotasje fra treffet.

 

 

Treffprogram

Treffprogram Vet du om noe treff som bør komme på lista for 2023? meld inn til oss så skal vi få det ut her..

Facebook-profil

Count per Day

  • 2Visninger i dag: