Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Amcars fra instagram

Tag ditt instagrambilde med #accmaalselv for å få bilde her.

Amcar Cruise night sesong start 1 mai

1 mai! Da er det klart for årets første Cruise Night !

Bilder: Cruise Night 01.05.19

Den offisielle starten på årets hobby bil sesong. Vær meldingen for dagen er dessverre ikke like bra som i skrivende stund…  Så vi går for en flott start på sesongen med en omvisning på Frontruta/Midt Troms bilpleiesenter, der det blir snakk om både bilglass og bilpleie. https://frontruta.no/

Siden det er en fridag og dem på sentret ønsker ha god tid til både fortelle og ta i mot spørsmål tar vi det tidligere enn vanlig. Vi møtes på Finnsnes utenfor Europris/Biltema midt i Sentrum kl.1630 og kjøre opp til Frontruta ca.1645.  Vi har avtalt å være i Botnhågen hos Frontruta/Midt troms bilpleiesenter kl.1700. Kaffe å något attåt vil bli servert :)

Vel møtt alle med Amcar og Hobbybil

Treffprogram 2018

Facebook-profil

Count per Day

  • 50Visninger i dag: