Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Slideshow

Helgen 08-10 juni er det litt forskjellig som skjer.

Lofot treffet 2018 arrangeres 08-10 juni på Brustranda camping i Rolvsfjorden. Dette er for veteran kjøretøy/motorhistoriske kjøretøy. Treffet blir et enkelt treff med det sosiale i focus og en cruisingtur på lørdag for de som måtte ønske.
Dem setter opp telt og griller slik at dere kan ha det sosialt hele helga. Påmelding tas på plassen ved ankomst og innsjekken åpner fredag kl 16. Treffavgift 200kr betales kontant eller vips ved innsjekk.
Booking av hytter/teltplass m.m gjøres direkte til campingen på tlf.904 73 630.

US Car Club Narvik arrangerer motormønstring 09 juni 1100-1400 på klubbhuset sitt på Nedre Øyra 8  i Narvik. Motormønstring for alle typer hobby kjøretøy.
Amcar, Veteran, Street car, Mc, og alt annet med motor. Premiering, Cruising, Salg av grillmat, kaffe, osv

I forbindelse med torg og aktivitets dag i Sørreisa Sentrum invitere Amcarfolk i Nord Norge utstilling i parken. 1000-1500. Ta med nyvasket bil sier Kjell Furø.

 

Selv arrangere vi Nasjonal Motordag den 10 juni i Sørreisa Sentrum der alt som har motor er velkommen til å stille! Kl. 16-1900 Vi stiller med klubbvogna og svinger igang vaffelpressa og kaffetrakterene. Får vi fyr på grillen blir det pølser åsså :)

Nasjonal Motordag er en landsomfattende markering der lokale klubber, lag og foreninger med motorinteresse setter fokus på motorhobbyen… på tvers av merker, nasjonalitet og type motorhobby. Sett i relasjon til de utfordringene motorhobbyen står ovenfor er det viktig at vi via Nasjonal Motordag viser frem bredden av motorhobbyen, slik at de som besøker arrangementene får en god og positiv opplevelse av den norske motorhobbyen. På Nasjonal Motordag ønsker vi å samle alt fra mopeder, motorredskaper til bil og det som måtte ha motor – her skal det være plass for alle! Velkommen skal dere alle være til en uhøytidelig markering av nasjonal motordag.

Treffprogram

Treffprogram Vet du om noe treff som bør komme på lista for 2023? meld inn til oss så skal vi få det ut her..

Facebook-profil

Count per Day

  • 41Visninger i dag: