Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Slideshow

ACC Målselvs Vårmønstring 20 mai-17 kl.11-14.00

ACC Målselv’s inviterer alt av Amcars til vårmønstring på Andselv sentrum sitt torg. I år samarbeider vi med Målselv MC som arrangere motorsykkelens dag samtidig (så fremst det ikke blir dårlige værutsikter, da avlyser MC)
Vi begynner vår utstilling kl.11. Velkommen med din Amcar og vær med i konkurransen om Peoples Choise pokalen for 2017.  Plaketter vil bli delt ut til alle som betaler påmeldingsavgift, 50 kr.  Satser på å ha premieutdeling før kl.14, litt etter hvordan været er. I år ønsker vi at alle kjører inn mot gågaten fra rundkjøringen, vi skal ha folk så dirigere bilene på plass, så når vi skal ut på cruising står alle med fronten vendt mot Andslimoen og veien vi skal kjøre.

Vi servere kaffe og vaffler, Målselv MC griller. Mc folket vil møte opp for å cruise kl.11 og kommer i retur før vi legger i vei på vår cruising ned mot Andslimoen og opp til Bardufoss VGS. Etterpå kan di som ønsker retunere til Andselv Sentrum der Målselv MC griller.  Vi har dessverre ikke kortterminal, men tar imot kontanter. Det skal være en minibank på Andselv.
Vi sees :)

Treffprogram

Treffprogram Vet du om noe treff som bør komme på lista for 2023? meld inn til oss så skal vi få det ut her..

Facebook-profil

Count per Day

  • 2Visninger i dag: