Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Slideshow

Høsten begynner å nærme seg men fortsatt er det aktiviteter, 26-28 august

Førstkommende helg arrangeres det Nord Norges Treff på Nesna. Arrangør er Amcar Rana. Noen fra midt troms blir å kjøre nedover, vi starter på torsdag etter jobb.

Program for Nord-Norgetreffet: Innsjekk fredag fra kl 14.00 Kl 18.00 Grillen åpner kl 20.00 Ninas Lavvo åpner Sosialt samvær Kl 24.00 Nattmat fra grillen

Lørdag: Frokost 9.00-12.00 For de som ønsker å hilse Hurtigruta, starter kortesjen ned til kaia ved vannsklia kl 10.30 Kl. 14.00 Rebusløp rundt Nesna for de som ønsker og grillen åpner Kl 16.00-20.00 Utstilling, bedømning starter kl 17.00 Kl 16.00-20.00 Skiløp på 4-mannski og andre leker Kl 21.00 Musikken og festen starter Kl 22.00 Premieutdeling fra scenen Kl 02.00 Nattmat fra grillen

Søndag: Frokost kl 9.00-12.00 for de med blodskutte øyne og andre Kl 10.00-13.00 Utstilling Kl 12.00 Premieutdeling av Peoples Choice Hjemreise AmcarRana ber om at de biler som skal delta på treffet, blir tømt, vasket og plassert på anvist plass på utstillingsområdet. Det vil gå vakter rundt området 24 timer i døgnet.

 

 

 

 

 

For dem som har lyst å ta turen over til nabolandet vårt Finnland arrangeres det også treff der denne helgen.  American car meeting – Jenkkiautotapahtuma.

The northernmost American car meeting in EU.
Located in Saariselkä. Finland.
WELCOME! Program på Engelsk

For dem med veteran kjøretøy arrangeres det treff/utstilling på Setermoen i forbindelse med Bardu Martnan.

 

Midt-Troms Museum og medlemmer av Historiske Militære Kjøretøys Forening inviterer til veteranbiltreff for alle kjøredoninger eldre enn 30 år på den årlige Bardumartnan.

Dette skjer til helga, 26. – 28. august, kl. 12 – 18, på Troms Forsvarsmuseum, Setermoen. Ta med effekter og still ut. Har du noe å selge kan du gjøre det åsså. Camp på Art.sletta. Forsvarsmuseum åpent.

Stort telt m.grilling Treffavgift kr. 100. Lurer du på noe, ring Kristian på tlf. +47 479 24 080. Velkommen!!

 

 

Søndag 28 august kl.13-15 er det klart for Cars & Coffee på Finnsnes. Vi invitere alle til Cars & Coffee på gamle TIRB plassen (det som er igjen av den). Parkeringsplassen utenfor Biltema og Europris.
Dette er for deg med bil eller mc som har lyst til å møte likesinnede for litt dekksparking på tvers av bil/MC klubber og merke. Kom med det du har, uansett merke el tilstand.

Peppes Pizza har åpent fra kl.13 og stiller med kaffe,pizza og kaker for dem så ønsker det. Som vanlig prøver vi å få åpnet døren som går gjennom bygget slik at man slipper gå rundt :)
Vis respekt for alle og enhver sin smak. Børning, høy musikk og annet bråk ikke er tillatt. Normal folkeskikk er viktig å ta med seg.
Dette er et arrangement som er gratis å delta på. Men anbefaler alle å stikke innom Peppes å kjøpe en kaffe i det minste :)

 

 

 

 

 

 

Treffprogram

Treffprogram Vet du om noe treff som bør komme på lista for 2023? meld inn til oss så skal vi få det ut her..

Facebook-profil

Count per Day

  • 2Visninger i dag: