Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Slideshow

En begivensrik helg som virkelig viser at sesongen er startet for fult!

Lørdag 28 mai arrangeres det både Motormønstring i Harstad og Speednight i Tromsø (Første løp i Street Legal cupen).

I Harstad inviteres det til Motordag på Stangnesbasen fra kl.1.00 til kl.15.00. Der er Amcar, Mc, Buss, Motorcross, Historiske militære kjøretøy, Moped, Veterankjøretøy og DIV velkommen.

 

 

 

 

I Tromsø arrangeres det Speednight på Langnes Flyplass. Dærene åpnes kl.16.00 for publikum. Kjøringen starter ca 17.30. Inngang kr.200 for voksen og barn under 12 år i følge med voksen har gratis inngang.  Kom og kjenn osen av racefuel, svidd gummi og adrenalin..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til slutt i helgen passer det perfekt med en søndagstur!  Da er det klart for Cars & Coffee på Finnsnes fra klokken 13-15 på parkeringsplassen utenfor Biltema og Europris. Den gamle TIRB plassen.  For deg med bil eller mc som har lyst til å møte likesinnede for litt dekksparking på tvers av bil/MC klubber og merke. Kom med det du har, uansett merke el tilstand.

Peppes Pizza har åpent fra kl.13 og stiller med kaffe,pizza og kaker for dem så ønsker det. Vi jobber med å få åpnet døren som går gjennom bygget slik at man slipper gå rundt :)
Vis respekt for alle og enhver sin smak. Børning, høy musikk og annet bråk ikke er tillatt. Normal folkeskikk er viktig å ta med seg.

Dette er et arrangement som er gratis å delta på. Men anbefaler alle å stikke innom Peppes å kjøpe en kaffe :) Dem har fått en flott uteplass for bespisning nå :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Treffprogram

Treffprogram Vet du om noe treff som bør komme på lista for 2023? meld inn til oss så skal vi få det ut her..

Facebook-profil

Count per Day

  • 22Visninger i dag: