Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Slideshow

Vi feirer våre 35 år som klubb med en kjempefest!

Vi inviterer alle til å være med å feire vårt 35 års jubileum i år!

Både medlemmer og andre som har lyst å være med på feiringen. Jubileumsfesten vår kommer til å være på Malangen Brygger den 7 november.

Tema er 50-60 tallet, så håper alle kan kle seg deretter. Det kommer til å være tre retters middag, mimring og fest med musikk. Det er også med overnatting og frokost “dagen derpå”.  Oppfordrer alle til å ta med gamle bilder, filmer, klubb effekter og annet som kan være gøy å mimre om. Det skal være en tv som vi kan kjøre bilder og film på. Men om det er på VHS, må nokk spiller tas med ;)

Vi håper så mange så mulig kan være med å feire våre 35 år som klubb! :D Pris pr.pers er 1190 kr. Da er det inkludert mat, fest, overnatting og frokost dagen derpå. Medlemmer har en egen pris.

Vi har og tilbud til dem så ønsker bare være med på fest og middag, men ikke overnatting. Det koster 595 kr pr.pers, medlemmer har en annen pris.

Aller aller siste påmeldingsfrist er 24.oktober. Send påmelding til maritajoh75@gmail.com eller sms til 93837011, med navn og hvor mange som skal være med.

 

Treffprogram

Treffprogram Vet du om noe treff som bør komme på lista for 2023? meld inn til oss så skal vi få det ut her..

Facebook-profil

Count per Day

  • 19Visninger i dag: