Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Slideshow

Nord Norges Treffet/35 års jubileums treffet 26-28.06.2015

Fredag 26 juni var det klart for ACC Målselvs Nord Norges Treff og 35 års jubileums treff.  Første bil som sjekket inn var et av våre egne medlemmer fra Gratangen, Svein Arne Olsen, Så rullet det på med biler utover dagen. Noen samlet seg i kafeen, andre benyttet sjansen til å vaske bilen.  Om kvelden ble det fest i Puben med band som svingte igang helgens begivenhet.  Grillen ble fyr opp slik at sulten og  festglade folk kunne på seg en matbit om natta. De aller fleste så glade å fornøyde ut når di tok kveld.

Lørdag formiddag var det klart for frokost i kafeen og rundt 12.30 begynte å folket å samle seg rundt bilene for Cruisingen som skulle starte kl.13.00. En god del biler kom opp til Fjellandsbyen bare for å være med på paraden med amcars til Heggelia.

Politiet stod klart nede med krysset ut på E6 på Moen og sørget for klar bane for alle amerikanske biler ut på E6 uten innblanding av andre bilister. Cruisingen gikk til Istindportalen i Heggelia der vi fylte godt på med biler, både med di som kom ned fra treffområdet og di lokale som kom kjørende direkte dit. På tur tilbake fra Istindportalen ble det arrangert rebusløp. Dette gikk ut på oppgaver på div poster man måtte finne fram til og en ekstra oppgave som gikk ut på å finne stedsnavn og områder i en tekst.

Vel tilbake va det på ny vask og puss for di som skulle stille på bedømming av 10 most Outstanding Cars. Dommerene var utvalgte bilkyndige folk fra forskjellige klubber. Premieutdelingen var på kvelden i Puben og vinnere ble:

  • Alf Magne Hansen-76 Cadillac Eldorado
  • Raymond Hansen-66 Chevrolet Malibu
  • Kjell-Hugo Lorentsen-66 Excalibur
  • Tobias Lorentsen- 51 Chevrolet Pick-up
  • Stian Edvardsen-72 Oldsmobile Cutlass
  • Knut-Einar Einarsen-78 Pontiac Trans Am
  • Charles Krey-59 Cadillac
  • Petri Kuivila-60 Buick Invicta cab
  • Øyvind Bolle- 56 Chevrolet Bel Air
  • Jens Inge Fjellheim med sin 67 Chevrolet Impala.

Gratulerer til dere alle med velfortjente premier!

Premien for Longest Distance gikk til Yngve Abelsen, med sin Buick Special 58 mod. Han har kjørt fra Moss og oppover, en distanse på 1550 km. Vi tar av oss hatten for den !

Vinnere av rebusløpet ble Kjell Hugo Lorentsen fra Tromsø og Are Karlsen fra Alta.

Så fyrte ungdommene i klubben opp grillen igjen og musikken spilte utover de sene nattetimene.

Noen fant seg også en ny venn for kvelden

Søndagen var det avslutning av treffet med frokost, pakking av biler og klargjøring for hjemturen. Alle stemmesedlene for bedømmingen av Peoples Choise ble talt opp og dommen var klar fra folket!

1.plass : Petri Kuivila fra Gällivare med Buick Invicta cab 60 mod.

Runner up ble Rolf Pedersen fra Sortland med 67 Chevrolet Camaro

3.plassen gikk til Alf Magne Hansen fra Evenes og sin 76 Cadillac Eldorado

Vi gratulerer alle tre! 

Yngste deltager ble 14 mnd gamle Henriette Karlsen. Datter av Jan Karlsen og Charlotte Mikkelsen fra Tromsø.

Eldste deltager ble vår egen Peder Øistad som blir 74 år til høsten.

Bilder fra treffet: Foto album

Det gledet oss stort at så mange ville komme å feire vårt 35. år som Amcar klubb! Mest biler (utenom våre egne medlemmer og biler i lokalområdet), kom det fra Tromsø. Alta kom som en god nr to. Men vi var også beæret med folk fra Bodø, Meløy, Myre, Vesterålen, Sortland, Harstad, Evenes, Bjerkvik, Narvik, Gjesvær, Vadsø, Moss og to biler fra Sverige.

Tusen takk til alle som kom på treffet. Dere var med på å gjøre helgen til et flott arrangement, kjempe flott gjeng! Å takk til alle flotte medlemmer vi har i klubben som sto på å sørget for at vårt Nord Norges Treff gikk så bra! Vi er bra heldig så har et slikt flott gjeng, ikke minst våre yngre medlemmer som stod på i grillen, rene Burger konger var de :D


Treffprogram

Treffprogram Vet du om noe treff som bør komme på lista for 2023? meld inn til oss så skal vi få det ut her..

Facebook-profil

Count per Day

  • 21Visninger i dag: