Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Slideshow

Cruising, kino å pizza

Vin Diesel og Dwayne Johnson er tilbake i tidenes råeste filmserie. Rydd veien for Fast & Furious 7! Trailer:  Fast & Furios 7

Lørdag 11 april kjører Heggelia Kino filmen kl.19. I den anledning håper vi flere hiver seg med. Vi cruiser fra Shell Finnsnes kl.17, om Sørreisa og til Heggelia der vi møtes rundt kl.18 for litt sosialt på Istindportalen, før filmen som begynner kl.19. Etter filmen kan vi samles på Jokern for en pizza.

Obs, hver enkelt er selv ansvarlig for å bestille billett om man skal se filmen. 

Om filmen:

“Etter at den fartsglade gjengen til Dominic Toretto (Vin Diesel) og Brian O’Conner (Paul Walker) beseiret Owen Shaw, har de endelig kunnet reise tilbake til USA og leve de normale livene de drømte om. Men Owens eldre bror, Deckard Shaw (Jason Statham), er hevnlysten, og akter ikke å gi seg før hvert medlem av Doms klan er tatt av dage. Det neste store kappløpet med tiden er i gang.

James Wan regisserer dette neste kapittelet i den enormt suksessrike filmfranchisen. I tillegg til Diesel og Johnson, er også en rekke andre favoritter tilbake, som Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky og Lucas Black. Nye ansikter i Fast & Furious-sammenheng denne gangen er de internasjonale actionstjernene Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey and Kurt Russell”

Treffprogram

Treffprogram Vet du om noe treff som bør komme på lista for 2023? meld inn til oss så skal vi få det ut her..

Facebook-profil

Count per Day

  • 38Visninger i dag: