Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Slideshow

Sommerens fuktigste eventyr

Lørdag 19. juni arrangerte ACC Målselv “Wheels & Wings” på Elvenes i Salangen. Ett rimelig heftig regnvær satte en effektiv stopper for det meste.

 

 

 

Våtere enn dette kan det vanskelig bli...

Lørdag 19. juni skulle historiens første “Wheels & Wings” i vår landsdel gå av stabelen på Elvenes i Salangen. Det var lagt opp til diverse aktiviteter, fallskjermhopping med tandemhopp for de som måtte være interressert i det, seilfly med mulighet til å kjøpe seg passasjerplass, sightsing over Salangen med småfly, microflyaktiviteter samt swap-meet og utstilling av alle typer gamle / spesielle biler.

Været satte imidlertid en effektiv stopp for det meste, dårligere vær i juni måned skal man lete lenge etter. Det regnet 24 timer i strekk uten opphold. Flystripa ble forvandlet til en sump slik at alt av luftsportsaktiviteter måtte avlyses.

Bilutstillingen ble også kraftig redusert. Mange gamle / amerikanske biler var innom treffplassen, fra Sulitjelma i sør opp til Alta i nord. De fleste var imidlertid rimelig kjapp før de satte kursen hjemover igjen, det var knapt mulig å gå ut av bilen. Swap-meet måtte flyttes innomhus, dette fungerte imidlertid ypperlig og må bare gjentas.

Vi gir oss ikke og prøver på ny i 2011, denne gang i august måned da denne måneden statistisk sett er bedre værmessig enn juni. Neste års arrangement går av stabelen 06. august 2011. Vi satser på godt vær med aktiviteter for enhver smak.

Treffprogram

Treffprogram Vet du om noe treff som bør komme på lista for 2023? meld inn til oss så skal vi få det ut her..

Facebook-profil

Count per Day

  • 3Visninger i dag: