Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Slideshow

fjellandsbyen konkurs – trøbbel for midtsommertreffet-treffet avlyst

En lei nyhet kom via avisen i dag. Fjellandsbyen er begjært konkurs eller for å være korrekt, Målselv Utvikling som driver anlegget har meldt oppbud. Dette medfører at treffet vi skal holde vil bli rammet som en følge av dette.
I skrivende stund vet vi ikke om vi har plass i henhold til avtalen vi har skrevet, men vi går ut ifra at bostyret må videreføre de avtaler som er inngått inntil ny eier er på plass. Dette må vi iallefall få kartlagt slik at vi kan komme med en fastsettelse om vi kan arrangere treffet som planlagt eller ikke.
Det vil komme nyheter fortløpende, følg også med på facebook.

Da har styret tatt en avgjørelse angående angående midtsommertreffet. Boet etter konkursen er ikke interisert i å leie ut annlegget til oss. og det ser ikke ut til at det vil være mulig å arrangere treff der i sommer. Vi i styret har heller ikke funnet noe alternativ til det flotte anlegget vi har tilgjengelig der oppe. SÅ DESVERRE VI ER NØDT TIL Å AVLYSE TREFFET FOR I ÅR. vi vil derimot jobbe med en ny avtale så snart nye eier er på plass i fjellandsbyen.

Vi hadde håpet noen ville få drive anlegget fram til nye eier er på plass. men tilbakemeldinger fra boet er at de prøver å få til dette. men at det sannsynlig ikke vil være på plass før “vår helg”.

Men styret har fått en liten “blå sjanse” som vi vil jobbe med. Det vil bety at vi fortsatt kan få til “noe” denne helga. Vi er nå i kontakt med “noen” som kan ha et spennende konsept. Selvfølgelig helt på tampen, for å gjennomført det. men klubben vil ta dette opp med styret og medlemmene. så får vi se….

Jeg og styret beklager dette på det sterkeste. men dette har vi ikke kunne forutse…

Presidenten ACCMålselv

link til facebook ACCMålselv.

Hilsen
Presidenten ACCMålselv

Treffprogram

Treffprogram Vet du om noe treff som bør komme på lista for 2023? meld inn til oss så skal vi få det ut her..

Facebook-profil

Count per Day

  • 9Visninger i dag: