Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Slideshow

Midtsommertreff i solsteik

God stemning og mange varmegrader i fjellandsbyen lørdag på ACC Målselvs midtsommertreff 2012.

Det er første gang vi avholder vårt tradisjonstreff, ACCMålselvs Midtsommertreff, oppe i Målselv Fjellandsby.
Vi var meget spente om vi ville få mange besøkende, da stedet var ganske så ukjent for tilreisende gjester.
Men der tok vi feil. Folk kom, og vi har fått mange tilbakemeldinger på at folk, store som små, har koset seg hele helga!

Fredag ettermiddag, og til langt ut på natta strømmet det inn med folk. De aller fleste hadde leid seg inn i leilighetene til Fjellandsbyen. Leiligheten er meget flotte, og gjestene var meget godt fornøyd! Noen satt til og med inne i badstua i leiligheten sin, og tok seg en fredags pils, før de kom tilbake til restauranten å fikk seg et godt måltid.
Utpå kvelden klarnet været opp, og lørdag var det kjempeflott vær! Noen cruiset i rebusløypa vår, noen vasket biler, mens andre rett og slett bare satt ute på balkongen og kikket ut over all bilene som stod parkert på utstillingsplassen, mens mange koset seg med god mat, og god drikke.

Juryen jobbet utover lørdags ettermiddag med å finne sine utvalgte biler, noe som var svært vanskelig denne gangen. Det var veldig mye fine biler.
Et enkelt bakkeløp/idealtid ble kjørt nede i anlegget.

Lørdagskveld, og ølstafett! Det er alltid like populært. I år stillte 4 lag opp, og her Drakk gutta fra Bogen, Birger, Roger og Jens det lengste strået! Det var mange artige scener som utspant seg. Noen små skrubbsår var vel de værste skadene vi kunne se! Til de andre som ikke vant, dere må bare øve i å spise Mariekjeks! Det er her de aller fleste får problemer!

Den yngste deltakeren var 6 1/2 uke gammel, fra Amcar Tromsø , Lars Gartner Erdal! Og den eldste var, som vanlig, vår egen, og æresmedlem, Birger Ursvik! Han fyller hele 83 år den 4 Juli, og rattet selvsagt sin egen Ford Mustang hit! Gratulerer Birger!

Lengst kjørt distanse hadde Frode Lind, hele 880 km hver vei! Slå den! Dette viser sann bilglede og entusiasme.

Størst deltakende klubb ble i år Amcar Harstad, med totalt 11 insjekkede biler.

Vi vil også få takke vertskapet, Målselv Fjellandsby for et kjempegodt samarbeid. God service, god mat, og trivelige lokaler. Det har for oss i ACCMålselv vært en fornøyelse å arrangere Midtsommertreffet i Fjellandsbyen. Kanskje får vi lov å komme tilbake en annen gang!
Til slutt mottok også Martina fra Målselv fjellandsby en liten modellbil som gave fra oss arrangører.

Vil herved få takke alle våre gjester, som kom fra lengst oppe i øst Finnmark, til langt nede i Lofoten, for ei kjempetrivelig helg!
Takk for at dere ville besøke oss, og feire midtsommer i Målselv i år!
Selvfølgelig takker vi også våre egne medlemmer, og noen frivillige, som stilte opp, tidlig og seint, for å lage til dette arrangementet!
Velkommen tilbake!

Flott med nyere Ford Mustang. Foto: Marius Hoel

Mye fint å se på. Dodge Viper er ikke vanlig i trafikken – i alle fall ikke med skilter. Foto: Marius Hoel

Treffprogram

Treffprogram Vet du om noe treff som bør komme på lista for 2023? meld inn til oss så skal vi få det ut her..

Facebook-profil

Count per Day

  • 15Visninger i dag: