Nyheter fra Styret!

Nyhetsbrev:
Har du noe å bidra med til denne nettsiden?
Send til oss på epost

Melde deg inn i ACC Målselv?
Send oss ei melding

Se aktivitetskalender

Amcarklubber

Slideshow

Skade på dårlig vei? Meld inn skade

Får du skade på bilen som følge av kjøring på dårlig vei? Kan du dokumentere det, meld inn skaden med en gang.

I forrige uke sto det å lese på VG nett at NAF anbefaler at dersom du får skade på bilen som følge av hull i veibanen, er det viktig at du rapporterer skaden med en gang.

Det er jurist og seniorrådgiver André Fimreite, i NAF som sier dette til VG.
- Send inn et erstatningskrav til veieier. Gå inn på nettsidene til Statens vegvesen www.vegvesen.no eller kommunen og meld inn krav per e-post der. Man kan også bruke «veifelle»-skjemaet som ligger på NAFs hjemmeside, her; http://www.naf.no/Alle-saker/NAF-eksperten/Samferdsel/Meld-fra-om-usikre-veier .

Hovedorgansisasjonen vår, Amcar, støtter dette tiltaket og mener at alle som i disse tider opplever at dårlig veivedlikehold er trafikkfarlig og/eller har bidratt til at bilen deres har fått en skade, må melde fra. Det er ingen tvil om at veistandarden og veivedlikeholdet i Norge er under enhver kritikk. Amcars administrasjon får flere og flere tilbakemeldinger om at folk opplever veiene som trafikkfarlige å kjøre på, i tillegg til at de opplever å få skade på bilene sine. I artikkelen i VG sto det følgende; – Folk rapporterer flest skader på forstilling, hjuloppheng, dekk og felg, sier Tor Stenmark, rådgiver i NAF. Det kan Amcar bifalle, melder organisasjonen på sine nettsider.

Treffprogram

Treffprogram Vet du om noe treff som bør komme på lista for 2023? meld inn til oss så skal vi få det ut her..

Facebook-profil

Count per Day

  • 84Visninger i dag: