Luft- og bakkeshow
[Publisert 18.april.2010]
Lørdag 19. juni 2010 skal du bare merke av på kalenderen allerede.


For bilfolk vil det være mange flotte glis å se på - og så blir det swap meet på Arena Elvenes 19. juni.


Da er det nemlig duket for et skikkelig show for motorinteresserte, med aktører både i lufta og nede på bakken.

Det skjer ifølge formann i American Car Club of Målselv, Hugo Karlstad, på Arena Elvenes like utafor Sjøvegan i Salangen.

Her loves det både bilutstilling og delemarked på bakken, mens det i lufta vil svirre fly med mulighet for å ta med passasjerer opp i det blå.

- Vi satser på å gjennomføre et såkalt swap meet. Det vil si at har du noe deler eller småting du vil selge, så er det bare å stille opp med egen salgsbod her, forteller Karlstad.

På bakkenivå vil det også være bilutstilling med mange fine glis å se på for publikum. Også bevingede "kjøretøy" vil det være mulig både å se og kanskje være med opp en tur.

Lørdag 19. juni fra klokka ti på formiddagen starter det hele, og så holder man på utover ettermiddagen. Arena Elvenes finner du på strekninga mellom Sjøvegan og Brandvoll-krysset.

- For de som måtte ønske det, er det muligheter for å campe eller overnatte i området på eget initiativ. Vi satser på en hyggelig motordag i Salangen denne lørdagen - og det beste av alt er at hele greia er gratis både for de som deltar og for publikum som vil komme og se på, sier Karlstad.


Tilbake til ACCM nyheter
ACCM nyhetsarkiv
Tilbake til ACC Malselv forside